29-06-11

Extra grofvuilinzameling na noodweer

containerpark,Hoboken,stormschade,afval,ophaling,grofvuilinzameling,Antwerpenaars die getroffen zijn door het noodweer kunnen deze week een extra grofvuilinzameling aan huis krijgen voor de verwijdering van allerlei afval veroorzaakt door wind en neerslag.
De stedelijke infolijn kreeg al tientallen oproepen van Antwerpenaars die informatie of hulp vroegen voor de verwijdering van allerlei afval. Burgers kunnen zoals altijd zelf hun afval naar de Antwerpse containerparken brengen, ook afval veroorzaakt door het noodweer.

Daarnaast wil de stad de door het noodweer getroffen burgers ondersteunen door een extra afvalinzameling aan huis. De verwijdering van afval veroorzaakt door het noodweer kan op eenvoudige wijze via de normale grofvuilinzameling aan huis worden aangevraagd. De getroffen Antwerpenaars kunnen deze extra dienstverlening gratis aanvragen via de stedelijke infolijn op het telefoonnummer 03/22.11.333. De aanvragen worden vervolgens door de reinigingsdienst zo snel mogelijk verwerkt via de normale grofvuilinzameling aan huis.
Bron: De Standaard 

De commentaren zijn gesloten.