06-04-11

Kunstenaars gezocht voor Werkkamp011

jeugdkunstenaars,Werkkamp011,cultuurcentrum,Werkkamp,Fort8,Scheld'apen is een eigenwijs jeugdcultuurcentrum en een tegendraadse kunstenwerkplaats uit Antwerpen en organiseert deze zomer voor de 2e maal het productie-, creatie-, en kunstenfestival Werkkamp in het vooroorlogse Fort8 te Hoboken. ‘Werkkamp010 ‘wordt zo ‘Werkkamp011'. Dit jaar wordt dit productiekamp gesteund door Antwerp European Youth Capital (AEYC) waardoor ook verschillende buitenlandse artiesten in Fort8 zullen verblijven.

Gedurende de maand juli laat Scheld'apen de valbrug neer voor jonge kunstenaars, artistieke dwarsliggers en creatieve vernieuwers. We concentreren ons op werkprocessen, creatie en de artistieke ontwikkeling van de kunstenaars en stellen dit proces elke week ten toon aan iedereen die wil komen kijken. We concentreren ons ook op werkprocessen, creatie en de artistieke ontwikkeling van de fortbewoners. Werkkamp 011 is een unieke kans op interactie en een doorgedreven creatieproces met presentatiemogelijkheden.

Scheld'apen zoekt nog jonge kunstenaars om mee op Werkkamp te gaan. Theatermakers, beeldend vormers, performance specialisten, muzikanten en artistieke duizendpoten... iedereen is welkom. Stuur een voorstel met wat je juist wil doen naar tile@scheldapen.be, overtuig ons en ga mee op kamp.

Werkkamp011 gaat door van 1 juli tot en met 31 juli.

De commentaren zijn gesloten.